Počitniško varstvo

Organizirano počitniško varstvo z ustvarjalnim in aktivnim programom, da bodo vaši otroci na varnem tudi, ko boste vi v službi.

Trenutno organiziramo celodnevno varstvo v avgustu, ki je primerno za otroke od 4 do 9 let. Varstvo poteka od ponedeljka do petka, od 7:30h do 16:00h v naši igralnici in tudi zunaj nje. Ob primernih vremenskih pogojih se bomo sprehodili ob reki Kamniški Bistrici, vse do bližnjega gozda Šumberk, kjer bomo tudi izvedli kakšno aktivnost. Varstvo bo izvedeno ob prijavi najmanj 8 otrok/termin. V nasprotnem primeru se varstvo za določen termin odpove.

Termini:

3.8. – 7.8. (prijave do 27.7.)
10.8. – 14.8. (prijave do 3.8.)
17.8. – 21.8. (prijave do 10.8.)
24.8. – 28.8. (prijave do 17.8.)

 

Cena:

99 eur/otrok/teden ali 25 eur/otrok/izbrani dan. Nudimo vam 5% popust na drugega otroka iz iste družine.

Izleti:

Načrtujemo izlet v Arboretum Volčji Potok, kjer bomo preživeli prijetno poučno dopoldne in obisk bližnjega fitnes centra Fit Fit, kjer bomo utrjevali svoje sposobnosti na bowlingu (glej urnik spodaj). Prevoz do Arboretuma je že vključen v ceno, vstopnino za oba dneva pa otroci plačajo na blagajni Arboretuma oz. na recepciji Fit Fita (ceno za vstopnino javimo naknadno).

Urnik:

Če vas zanima dodaten opis vseh aktivnosti, pošljite povpraševanje na vesna.gabor@gmail.com, sledite pa nam tudi na naši Facebook strani.