Dobrodošli v Deželi igral…

…kjer so dobrodošli prav vsi otroci – od tistih, ki komaj kobacajo, pa do tistih, ki so že skoraj v puberteti. Igralnica je namenjena prosti igri ali praznovanju rojstnih dni, izvajanju raznih ustvarjalnih, plesnih, glasbenih delavnic, animacijskega programa. Otroci tako razvijajo svoje motorične spretnosti na različnih plezalih, se družijo z vrstniki in spoznavajo nove prijatelje, hkrati pa se neizmerno zabavajo. Poskrbljeno je tudi za starše, saj imamo v sklopu igralnice tudi kavarno z raznovrstno ponudbo!

 

IN KDO SMO? 

Pa naj se predstaviva 🙂

Vesna – ustvarjalka in izvajalka animacijskega programa ter dogodkov

Kratkolasa rdečelaska, vedno nasmejana, polna energije, z neomejeno domišljijo, je oseba, ki prav iz vsake stvari lahko ustvari nekaj novega. Univerzitetna diplomirana socialna delavka, s kar 13-letnimi izkušnjami z delom z otroki in najstniki na različnih področjih. Začela je kot vaditeljica rolanja in drsanja ter animatorka na drsališču in bowlingu, kmalu pa se je podala še v animatorske vode na rojstnih dnevih. Izkušnje je nabirala tudi v tujini.

Obožuje ustvarjanje, glasbo in šport, zato se vedno trudi, da v stvar, ki jo počne, vključi čimveč raznolikosti in tako ustvari nepozabne trenutke. Otroci ji dajejo navdih za vse, česar se loti, pomembna ji je predanost in zato vse stvari počne s srcem.

 

Sašo – vodja in ‘capo di banda’

Poskrbi, da vse stvari stojijo v najlepšem redu in da so stranke zadovoljne. Vedno je pripravljen priskočiti na pomoč in zagotoviti, da so stvari, ki se jih loti, izpeljane kvalitetno in brez večjih komplikacij.