Igralnica

Dežela igral se nahaja v Prodajnem centru Breza na Breznikovi ulici 15 v Domžalah. Kratek izlet za tiste, ki ste iz Ljubljane ali Kamnika, saj vožnja traja le 15 minut, na voljo pa je tudi brezplačno parkirišče. Do Dežele igral pridete z dvigalom, ki se nahaja pri vhodu v DM trgovino.

V igralnici so dobrodošli prav vsi otroci – od kobacajčkov, do že skoraj najstnikov. Namenjena je prosti igri ali praznovanju rojstnih dni (preverite ponudbo naših paketov – Praznuj z mano, Pisana druščina, Moj kotiček in Popolna zabava), izvajanju raznih ustvarjalnih, plesnih, glasbenih delavnic in animacijskega programa. Otroci tako razvijajo svoje motorične spretnosti na različnih plezalih, se družijo z vrstniki in spoznavajo nove prijatelje, hkrati pa se neizmerno zabavajo.

Starši lahko medtem, ko se vaš otrok zabava, pokramljate ob kavi, si privoščite sladico ali preprosto uživate v našem čudovitem razgledu!

Igralnica sprejme do 40 otrok, ki se lahko razporedijo po mansardnem delu, kjer ponavadi praznujemo rojstne dneve in izvajamo razne delavnice, lahko so vam neposredno pred očmi v delu, kjer je kavarna, ali pa se ob lepem vremenu naužijejo sončnih žarkov ob igri na terasi.

Cena za uporabo igral je le 2 evra za prvega otroka in 1 evro za bratca ali sestrico in ni časovno omejena po urah. Kadar praznujemo, je obisk igralnice v delu, kjer je kavarna in na terasi, brezplačen, saj ni možna uporaba celotne igralnice. Ob obisku naj bodo otroci oblečeni v udobna oblačila, s seboj pa naj imajo tudi nedrseče copate.

Aktualni program lahko spremljate na Facebook strani ali Instagram profilu.

 

Odpiralni čas

  • Pon – Čet 14h – 22h
  • Pet – Ned 9h – 22h
  • Počitnice 9h do 22h